• Huje 9, 4000 Kranj
  • 04 201 43 15
  • info@mesarstvo-reset.si

 

PREDSTAVITEV

 

Tradicija izdelovanja domačih mesnih izdelkov izhaja iz kmetije pr’ Rešet v Kranju, katere glavna dejavnost je bila vzreja prašičev.

Tako so se na kmetiji ukvarjali tudi s kolinami, za katere se je izkazalo vedno večje povpraševanje in iz dodatne dejavnosti na kmetiji se je leta 1995 v najemniških prostorih na Jesenicah začela zgodba podjetja Mesarstvo Rešet.

 Mesarstvo Rešet - Predstavitev

 

 Mesarstvo Rešet - Predstavitev
 

Ustanovitelj Matjaž Krč in žena Metoda sta s pomočjo družine odprla prvo mesnico in manjšo obrtno delavnico mesnih izdelkov. Zaradi vse večjega povpraševanja po njihovih produktih so leta 1999 zgradili sodobno opremljen mesno predelovalni obrat na lokaciji nekdanjega hleva, doma v Kranju na Hujah.

 

V kolektiv mesarstva se sedaj vključujejo tudi njuni otroci in skupaj z zaposlenimi uspešno nadaljujejo družinsko tradicijo mesarstva s pripravo svežega mesa preverjenega porekla in mesnih izdelkov, proizvedenih iz preverjenih surovin po skrbno preizkušenih recepturah.

Velik delež njihove dejavnosti obsega oskrba gostinskih obratov, kuhinje javne prehrane, restavracije, hoteli, burgerije. Nudijo dostavo po celotni gorenjski, Ljubljani z okolico, ter Kamniku in Domžalah z okolico.

 Mesarstvo Rešet - Divjačinska suha salama

 

 Mesarstvo Rešet - Hrenovka
 

V poslovalnici v Kamniku in na Jesenicah vam nudijo sveže meso vseh vrst, prekajene in barjene mesne izdelke, sušene mesnine lastne proizvodnje.

V času piknikov vam postrežejo začinjeno meso za žar, čevapčiče, pleskavice, burgerje, nabodala, v zimskem času pečenice, krvavice in želodčke s kašo.

V mesnici v Kamniku pa vam pripravijo že pečeno meso; rebra, krače in odojka.